Over mij

Hoi!
Mijn naam is Marjan

En ik ben de trotse eigenaar van Ondernemersdroom

Al vanaf mijn 23e ben ik zelfstandig ondernemer en ik heb met veel plezier verschillende mooie bedrijven gerund. Zo heb ik als zzp’er gewerkt, maar ook een restaurant met een mooi team geleid. In het begin combineerde ik het ondernemerschap altijd met een baan in loondienst, maar later heb ik ervoor gekozen om me volledig te richten op het ondernemerschap. Hierbij kwam ik voor diverse uitdagingen te staan, maar ik heb ook veel successen mogen vieren! Momenteel heb ik naast Ondernemersdroom ook een wijnwinkel en deze afwisseling is fantastisch om te doen. Ik heb altijd een passie voor ondernemen gehad!

In de afgelopen 19 jaar heb ik veel mensen geholpen bij de stap om een eigen bedrijf te starten. Vaak werd ik gevraagd om mee te denken. Hierdoor heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om iemand te hebben om mee te sparren, iemand die je net dat ene duwtje in de rug geeft, die je kan stimuleren en activeren, iemand die je helpt om structuur aan te brengen in je bedrijf, maar ook iemand die je laat zien hoe je zelfverzekerd kunt ondernemen. Iemand die je laat zien dat er veel meer mogelijk is dan je zelf door hebt. Dat er veel meer groei mogelijk is. Dat je veel groter kunt dromen. En dat waar je eerst dacht dat het nooit mogelijk zou zijn, het wel degelijk blijkt te kunnen.

Het ondersteunen, helpen en begeleiden van ondernemers bij het realiseren van hun ondernemersdroom geeft mij enorm veel energie. Dit is dan ook de reden dat ik Ondernemersdroom heb opgericht.

Ben jij geïnteresseerd?

Op mijn website vind je meer informatie over wat Ondernemersdroom voor jou kan betekenen. Ik ben er om je te helpen en te inspireren, dus aarzel niet om contact op te nemen als je meer wilt weten. Ik kijk er naar uit om met jou te werken aan het verwezenlijken van jouw ondernemersdroom!