1 op 1 programma

Heb je moeite om structuur aan te brengen in je bedrijf en verlang je naar groei, meer klanten en een hogere omzet? Als zelfstandig dienstverlenende ondernemer ben je ongetwijfeld goed in je vak, maar het ondernemerschap blijft een uitdaging. Het is tijd om je de dingen waar je tegenaan loopt
om te zetten in een verlangen naar succes en meer vrijheid.

Stel je voor dat je een succesvol bedrijf hebt, waarin je moeiteloos structuur aanbrengt en meer gedaan krijgt in minder tijd. Je geniet van een groeiende klantenkring en een stijgende omzet. Klinkt dat niet als een droom die uitkomt? Ik kan je helpen om deze droom werkelijkheid te maken.

Mijn coachingprogramma van 6 maanden is ontworpen om jouw ondernemersdoelen te verwezenlijken. Gedurende deze periode spreken we twee keer per maand af en sta ik 24/7 voor je klaar via WhatsApp en e-mail om al je vragen te beantwoorden.

Mijn coaching draait om jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. Samen zullen we werken aan het creëren van een missie en visie die volledig bij jou passen. Vervolgens stellen we een strategisch plan op om jouw doelen te bereiken. Het is van groot belang dat dit plan naadloos aansluit bij wie jij bent en wat jij wilt bereiken.

Tijdens onze coachingsperiode zullen we ook aandacht besteden aan eventuele zelfsabotage en hoe je dit kunt overwinnen. Ik zal je begeleiden bij het ontdekken en doorbreken van belemmerende patronen, zodat je met volle vertrouwen stappen kunt zetten richting succes.

Ben je klaar om serieus aan de slag te gaan met jouw onderneming? Wil je persoonlijke coaching van een ervaren coach die jouw specifieke uitdagingen begrijpt? Neem dan nu contact met mij op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen zullen we ontdekken hoe
mijn coachingsprogramma jou kan helpen om de groei en het succes te bereiken waar je naar verlangt. Wacht niet langer, de tijd om te groeien is nu!

Zo ziet het
1 op 1 programma eruit

Kick-off gesprek
We beginnen met een uitgebreid kick-off gesprek van 1,5 uur. Tijdens dit gesprek duiken we diep in jouw huidige situatie en bespreken we jouw stappenplan voor de strategie en uitvoering van je bedrijf.

12 Coachcalls
Gedurende het programma heb je recht op 12 coachcalls van maximaal een uur. Of je nu graag persoonlijk afspreekt in mijn kantoor (indien je in de buurt woont) of online, ik sta voor je klaar.
We plannen twee gesprekken per maand om de voortgang te bespreken en eventuele obstakels te overwinnen.

Onbeperkte ondersteuning
Je hebt onbeperkte toegang tot mijn begeleiding via e-mail en WhatsApp, waarbij je zowel tekst- als spraakberichten kunt sturen. Of je nu even vastloopt en snel verder wilt, of een dringende vraag
hebt, ik ben er voor je. Ik beantwoord vragen van maandag tot en met donderdag binnen 48 uur

Na afloop van het
1 op 1 programma heb je

Structuur in je bedrijf
Je zult merken dat er meer structuur en organisatie in je bedrijf komt. Geen chaos meer, maar een goed geoliede machine die efficiënt werkt..

Strategie voor nieuwe klanten:
Je beschikt over een strategie om continu nieuwe klanten aan te trekken. Geen giswerk meer, maar een doordachte aanpak die resulteert in een gestage stroom van potentiële klanten.

Helderheid over je ondernemersdroom
Je weet precies waar je naartoe wilt met jouw onderneming. Jouw ondernemersdroom is helder en je hebt een duidelijk plan om daar naartoe te groeien.

Balans tussen vakmanschap en ondernemerschap
Je hebt de juiste balans gevonden tussen het uitblinken in jouw vakgebied en het succesvol runnen van je onderneming. Je weet hoe je jouw expertise kunt benutten en tegelijkertijd jouw bedrijf kunt
laten groeien.

Zelfverzekerd ondernemen
Je gaat zelfverzekerd en vol vertrouwen te werk. Je hebt alle tools en kennis in handen om beslissingen te nemen en obstakels te overwinnen. Je bent klaar om jouw onderneming naar het
volgende niveau te tillen.

Omzetten van dromen naar doelen
Je kunt jouw ondernemersdroom omzetten in concrete doelen en acties. Je weet precies welke stappen je moet zetten om jouw visie werkelijkheid te maken.

Daarom nodig ik je uit
om actie te ondernemen!

Daarom nodig ik je uit om actie te ondernemen!

Klik hieronder en vul enkele basisgegevens in. Samen zullen we onderzoeken of en hoe ik jou kan helpen. Het gesprek, is geen verkoopgesprek, maar een informeel kennismakingsgesprek. Na afloop ben je volledig vrij om met mij samen te werken of niet, en vice versa. Doen?

De totale investering voor dit 6-maanden programmabedraagt normaal gesproken 1797,- euro exclusief btw. Of je kan kiezen voor maandelijks 310,- euro exclusief btw.

Let op Actie!

Omdat dit programma van 6 maanden nieuw is, bied ik tijdelijk een speciale introductieprijs aan. Voor een beperkte periode kun je dit waardevolle programma verkrijgen voor slechts 897,- euro exclusief btw. Dat is slechts 155,- euro exclusief btw per maand.

Grijp nu je kans om van deze aantrekkelijke aanbieding te profiteren en investeer in jouw groei als ondernemer. Wees er snel bij, want deze introductieprijs is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar